heter CasaAlmbo II  <3   och är en charmig, ljus och rymlig 4 till 5-bäddslägenhet belägen 700 meter ifrån stranden och 200 meter till närmaste mataffär. Denna lägenhet köpte vi i November 2018. Sedan dess har vi varit nere och utrustad den med diverse bekvämligheter. Mycket, mycket trevlig lägenhet! 

Förutom att lägenheten är charmig är den utrustad med:
*Garage  *Tillgång till pool  *Balkong i söderläge  *Privat stor takterass med sol från morgon och kväll  *Dricksvatten i kranen  *AC i samtliga rum  *Två sovrum varav ett med dubbelsäng och ett med en våningsäng där undersängen är 140 cm bred  *Sängkläder och handdukar  *En toalett med dusch  *Hårblås och plattång  *Wifi och skandinaviska TV-kanaler  *Diskmaskin  *Tvättmaskin *Ugn och spis *Micro *Kyl och  frys  * Strykjärn och strykbräda  *Kaffebryggare  *Brödrost  *Vattenkokare  *En dramaten  *Strandstolar 

Kostnad:  3000 SEK/v Sept - Maj    3500 SEK/v Juni-Aug    6500 SEK/mån Sept - Maj 

El och vatten ingår i hyran.

En tillkommande avgift från 70 € betalas kontant på plats. Detta är för nyckelutlämning, slutstädning, tvätt av era bäddset samt handdukar. 

Vid intresse eller frågor skicka ett meddelande till mig genom att trycka här KONTAKT  😊  Det går också bra att använda sig av kontaktformuläret längst upp till höger i bloggen. 

Lotta  8-)             

   


 


  

    

 

     


             


                     


                     


                    


    

Magisk soluppgång ifrån takterassen 


Vår andra lägenhet hittar du här CasaAlmbo I