heter CasaAlmbo II  <3   och är en charmig, ljus och rymlig 4 till 5-bäddslägenhet belägen 700 meter ifrån stranden och 200 meter till närmaste mataffär. Denna lägenhet köpte vi i November 2018. Sedan dess har vi varit nere och utrustad den med diverse bekvämligheter. Mycket, mycket trevlig lägenhet! 

Förutom att lägenheten är charmig är den utrustad med:
*Tillgång till en liten pool  *Balkong i söderläge  *Privat stor takterass med sol från morgon och kväll  *Dricksvatten i kranen  *AC i samtliga rum  *Två sovrum varav ett med dubbelsäng och ett med en våningsäng där undersängen är 140 cm bred  *Sängkläder och handdukar  *En toalett med dusch  *Hårblås och plattång  *Wifi och skandinaviska TV-kanaler  *Diskmaskin  *Tvättmaskin *Ugn och spis *Micro *Kyl och  frys  * Strykjärn och strykbräda  *Kaffebryggare  *Brödrost  *Vattenkokare  *En dramaten  *Strandstolar 

Kostnad:  3000 SEK/vecka Sept - Maj    3500 SEK/vecka Juni-Aug    6500 SEK/mån Sept - Maj 

El och vatten ingår i hyran.

En tillkommande avgift från 75 € betalas kontant på plats. Detta är för nyckelutlämning, slutstädning, tvätt av era bäddset samt handdukar. 

Vid intresse eller frågor skicka ett meddelande till mig genom att trycka här KONTAKT  😊  Det går också bra att använda sig av kontaktformuläret längst upp till höger i bloggen. 

Lotta  8-)             

   


 


  

    

 

     


             


                                             


                    


    

Magisk soluppgång ifrån takterassen 


Vår andra lägenhet hittar du här CasaAlmbo I

Kommentarsfältet är avstängt p.g.a spam. Samtliga kommentarer hamnar dock hos mig och jag besvarar dom ifall ni har skrivit in er emailadress. Annars är det lättaste sättet att att kontakta mig genom att trycka här "KONTAKT"   ;-)