Hej och välkommen hit <3    

Denna blogg kommer till viss del att handla om våra två fina lägenheter som vi hyr ut i Torrevieja 😊 (CasaAlmbo I och CasaAlmbo II) För övrigt blir det fömodligen lite bilder och allmänt ifrån Torreiveja. 

Vår första lägenhet köpte vi i slutet på 2016. Den var helt ny då och känslan av nytt när man kliver in finns fortfarande kvar. Namnet på denna pärla är CasaAlmbo I 

     

  

Utsikt från balkongen en fin morgon

Detta är en mycket fräsch lägenhet på 65 m2 som har 2 sovrum med 4 sängplatser. Lägenheten ligger på Calle Galeon och är utrustad med *AC *Diskmaskin *Tvättmaskin *Wifi  *Skandinaviska TV-kanaler *Kaffebryggare *Strykjärn och liten strykbräda *Vattenkokare *Brödrost *Micro *Ugn *En dramaten *Sängkläder *Handdukar  *Dricksvatten i kranen *Hiss. Det är 650 meter till stranden och gångavstånd till mataffärer och restauranger.


Priset för att hyra är:
2400 SEK veckan September -Maj
2900 SEK veckan Juni-Augusti
5400 SEK månaden September -Maj

El och vatten ingår i hyran.

En tillkommande avgift är 65 € som betalas kontant på plats. Detta är för nyckelutlämning, slutstädning samt tvätt av era bäddset och handdukar. 

Vid intresse eller frågor skicka ett meddelande till mig genom att trycka här KONTAKT  Vår andra lägenhet hittar du här CasaAlmbo II 

Lotta   @-}--